• yoga naarden bussum

Hatha Yoga: Zon en maan verenigd

Sinds 2009 verzorgen wij in onze vestiging te Naarden wekelijkse Yoga lessen. Onze yoga docente Marijke Helfrich verzorgd de zogenaamde Hatha Yoga variant (niet te verwarren met power yoga) die er op is gericht om lichaam, geest en gevoel in balans te brengen.

Een les bestaat uit verschillende ontspanningsoefeningen die de lichaamshouding verbetert en bijzondere rustgevende ademhalingstechnieken. De oefeningen worden in een ontspannen tempo uitgevoerd, om goed te kunnen ervaren wat de oefeningen met je doen.

De Yoga lessen zijn bedoeld voor iedereen – van alle leeftijden - die het jachtige leven even opzij wil zetten en fysieke en mentale aandacht wil voor het eigen lichaam.

Probeer het uit!

Benieuwd naar deze bijzondere manier van ontspannen? Doe mee met een gratis proefles! U zult versteld staan van het effect. Neem contact op voor een afspraak: 035 – 6950422 / info@paulklaver.nl. Of gebruik het contactformulier.

In het kort

Wat Yoga lessen worden in kleine groepen van maximaal 7 personen gegeven door Marijke Helfrich, fysiotherapeut en gediplomeerd Yoga docent.
Waar Naarden
Lestijden dinsdag van 10.00 - 11.00 uur
Lesduur 60 minuten
Benodigdheden gemakkelijk zittende kleding, sokken en een badlaken
Kosten € 35,- per maand / proefles is gratis