cindy

Cindy Pickkers

Mijn naam is Cindy Pickkers, sinds januari 2016 fulltime werkzaam voor de praktijk van Paul Klaver. Vanuit mijn interesse in het totale menselijk functioneren en interactie tussen lichaam en geest heb ik mij verdiept in het behandelen van klachten waarbij er een verstoring is tussen het fysieke, mentale en emotionele welbevinden, ook wel psychosomatische klachten genoemd.

"Ik werk volgens de laatste inzichten vanuit de neurologische wetenschappen."

Naast een afgeronde Master als revalidatie- en arbeidsspecialist heb ik diverse cursussen gevolgd op gebied van psychosomatiek, haptonomie, stressmanagement, mindfulness en adem- en ontspanningstechnieken. Ik werk volgens de laatste inzichten vanuit de neurologische wetenschappen.

Ik heb jarenlang gewerkt binnen de revalidatiesetting voor mensen met chronische pijn- en/of vermoeidheid, waarbij ik nauw samengewerkt heb met revalidatieartsen, psychologen, diëtisten etc. 

Naast het behandelen van cliënten met bovenstaande klachten werk ik ook als allround fysiotherapeut, waaronder het behandelen van sportblessures waarbij mijn achtergrond uit de turntopsport en mijn opleiding tot medisch fitness instructeur zeer van pas komen.