dennis

Dennis Karssenberg

Mijn naam is Dennis Karssenberg en ik ben vanaf november 2014 werkzaam op verschillende locaties bij Paul Klaver Fysiotherapie.
Binnen mijn opleiding ‘Vrije tijd en Recreatie’ heb ik veel voor groepen gestaan waar plezier in bewegen een belangrijke factor was. Mijn hart heeft altijd gelegen bij gezond bewegen en mensen stimuleren om bezig te zijn met een gezonde levensstijl. Vanuit die passie en overtuiging ben ik in 2015 afgestudeerd als fysiotherapeut bij Hogeschool Avans in Breda.

"Mijn hart heeft altijd gelegen bij gezond bewegen" 

Een op maat gemaakt behandelplan voor ieder individu is voor mij een must binnen mijn vak en een leuke uitdaging voor mij als fysiotherapeut. Ik mag graag samen met de patiënt sparren om een zo goed mogelijke behandeling te creëren, zodat u zo snel mogelijk weer kunt doen waar u plezier aan beleeft. In de afgelopen jaren heb ik mij mogen ontwikkelen in sportrevalidatie, medical taping, stress gerelateerde klachten en ben ik gecertificeerd voor het uitvoeren van dry needling behandelingen.
De afwisseling tussen mijn werkzaamheden in de verschillende vestigingen in Almere, Hilversum Mediapark en Naarden, de sportrevalidatie bij Lifestyle Gym STERK en de neurorevalidatie patiënten die ik wekelijks behandel, houdt mij scherp en actief.

Naast mijn werk mag ik graag hardlopen en ben ik vaak in of op het water te vinden. Tijdens vakanties naar zonnige oorden met mijn vrouw, zoek ik ontspanning door te golfsurfen en veel te lezen.