manon


Manon Kragt

Ik ben in 2010 afgestudeerd bij Hogeschool Fysiotherapie Thim van der Laan als algemeen fysiotherapeut. Ik ben toen gelijk begonnen met werken bij een particuliere praktijk in Laren. Daarnaast nam ik ook waar bij een praktijk in Huizen, wat ik erg leuk vond om te doen. Hier is mijn ware passie voor het vak eigenlijk begonnen, waardoor ik het als een uitdaging zie mensen van hun problemen af te helpen.

Patiënt is koning!

Sinds september 2011 ben ik in dienst bij Paul Klaver, werkzaam op de locaties Naarden en Almere. Inmiddels heb ik de Mulligan en Marsman cursus gevolgd om mijn patiënten nog meer tools te kunnen bieden. Ook Mindfulness binnen de Fysiotherapie en Dry Needling heb ik mogen toevoegen aan mijn pakket.Van de praktijken die ik heb gezien tijdens mijn stage en werkverleden, spreekt de Groepspraktijk van Paul Klaver mij het meeste aan. Het motto om patiënten zo goed en zo snel mogelijk te helpen, maken wij wel degelijk waar. Een goed gevoel bij de patiënt hierbij is minstens zo belangrijk.

Ik ben naast mijn werk als fysiotherapeut moeder van 2 kinderen, wat ik gerust een mooie hobby en passie kan noemen. Daarnaast vind ik hardlopen een heerlijke manier van sporten en ben ik ambitieus begonnen met een nieuwe carrière in de tennis. Verder ben ik afgestudeerd Osteopaat voor Paarden. Met de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studie, kan ik mijn patiënten bij Paul Klaver ook weer iets beter helpen. De combinatie van alles vind ik heel leuk!