nick

Nick Pouw

Ik ben Nick Pouw. In 2017 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Gedurende de studie fysiotherapie ben ik werkzaam geweest als verzorger binnen de psycho- en somatogeriatrie. Hierdoor heb ik naast mensenkennis ook veel (para)medische ervaring opgedaan. Sinds het afstuderen ben ik als fysiotherapeut werkzaam bij fysiotherapiepraktijk Paul Klaver.

 "Verder kijken dan waar de klacht zit."

 Sinds het afstuderen heb ik mij al op diverse manieren bijgeschoold, zo heb ik in 2018 de opleiding "Orthopedische Revalidatie" te IJsselstein afgerond waardoor ik onder andere myofasciaal en via de 4xT methode te werk kan gaan (zie ook "Orthopedische revalidatie"). Later in 2018 heb ik mij via dezelfde opleidingsaanbieder verder bijgeschoold in aangezichtspijn en hoofdpijnklachten. Ik vind het belangrijk om up-to-date te blijven en mezelf continu te blijven ontwikkelen. Naast cursussen en opleidingen lees- en/of vertaal ik regelmatig wetenschappelijke artikelen. De vertaalde artikelen zijn te vinden op deze website onder Informatiebalie.

Mijn werkwijze is divers en patiëntspecifiek. Met een brede kijk probeer ik samen met u te achterhalen waar het probleem en de oplossing ligt. Ik werk doorgaans veel hands-on en vind het informeren, adviseren en indien nodig het trainen van patiënten erg belangrijk om de therapiesessies zo doeltreffend mogelijk te maken.