Nikkie banner2

Nikkie Klein

In 2014 ben ik afgestudeerd aan de internationale opleiding fysiotherapie Thim van der Laan. Na mijn opleiding heb ik op een aantal plekken gewerkt als waarnemer, waarna ik een aantal jaren in Muiden en Amsterdam heb gewerkt. Sinds 2019 ben ik afgestudeerd als oedeemtherapeut. Verder heb ik een aantal cursussen gevolgd op gebied van Valpreventie. Ook heb ik cursussen voor algemene fysiotherapie zoals medical taping, schouderklachten en knie -en heupartrose afgerond. Als fysiotherapeut blijf je een leven lang leren, dus er zullen nog vele cursussen volgen.

"Als fysiotherapeut blijf je een leven lang leren!"

Ik ben werkzaam als algemeen fysiotherapeut en als oedeemtherapeut op de locaties Naarden- Bussum, residence Bosch van Bredius, Gooise Warande, Almere en Loosdrecht. Daarnaast geef ik begeleiding aan fitnessgroepjes op meerdere locaties.

Tijdens mijn behandeling neem ik de tijd voor mijn patiënt. Uiteindelijk ronden mijn patiënten meestal klachtenvrij de behandeling af of is hun kwaliteit van leven verbeterd. Dat is waar ik het voor doe: Een mooi proces, mensen beter maken, hun kwaliteit van leven verbeteren, tevreden maken. En ik ben heel blij dat de praktijk van Paul Klaver mij op diverse locaties hier de kans voor biedt.

Ik heb het grootste deel van mijn leven in Naarden gewoond en woon sinds twee jaar in Bussum. Mijn sportieve passie is hardlopen. De kans dat u mij tegenkomt bij een hardlooprondje Vesting, in de bossen of op de hei rond Bussum is dan ook groot.