thomas
I

Thomas Roukema

Mijn naam is Thomas Frank Roukema, sinds 2011 fysiotherapeut en in 2018 afgestudeerd als manueel therapeut. Gespecialiseerd in dryneedling, COPD en Claudicatio (etalagebenen). Vanaf 2018 ben ik werkzaam bij Paul Klaver Fysiotherapie. Ik heb gevoel voor humor, kan prima relativeren en hou van mijn beroep. Er wordt wel gezegd dat ik een ‘mensen-mens’ ben. Dat betekent eigenlijk iemand met een warm hart voor mensen die hulp nodig hebben. En die passie kan ik in dit beroep heel goed kwijt.

"Ik help u graag uw doel te bereiken door samen tot het ideale ‘custom made’ behandelplan te komen."

Deze passie voor het vak is ontstaan uit mijn drive mensen te willen helpen, maar bovenal het willen optimaliseren van de kwaliteit van leven. Door goed te luisteren naar de cliënt, en dan samen te werken aan het verhelpen van de klachten, of het verbeteren van de manier om met beperkingen om te gaan. 

Bijvoorbeeld door leren gezond te bewegen en het adviseren en begeleiden hierin. De cliënt staat daarbij centraal - ik help u graag uw doel te bereiken door samen tot het ideale ‘custom made’ behandelplan te komen.

 

Ik woon samen met mijn vrouw Corine in Almere met onze twee kindjes. In mijn vrije tijd wandel ik graag in de natuur, lees ik een boek, of kijk ik een filmpje met m’n vrouw op de bank.