• Fysiotherapie Kamer Hilversum Mediapark
  • Fysiotherapie Schilderij Hilversum Mediapark
  • Fysiotherapie Tafel Hilversum Mediapark
  • Fysiotherapie Wacthkamer Hilversum Mediapark
  • Naamloos 1

Hilversum - Mediapark

Deze vestiging bevindt zich op het Mediapark tussen het gebouw van Omroep Max en kinderopvang Villa Kakelbont.

Speciale aanbieding voor onze buren op het Mediapark

Voor sommigen zijn wij misschien een oude bekende voor anderen een (on)bekende buur. Hoe dan ook, we stellen ons graag weer eens nader aan u voor. We maken tenslotte samen deel uit van het dynamische Media Park. Hier worden heel wat uren gemaakt en bergen werk verzet. Maar pas op, want overbelasting ligt snel op de loer.

Als groepspraktijk is het onze taak mensen te helpen in een zo kort mogelijke periode. En dat doen we met veel plezier. Wij streven naar een korter behandeltraject en dat doen wij niet alleen door (bij)scholing, maar ook door een goede samenwerking tussen de fysiotherapeuten onderling en met andere disciplines.

 

Meten is weten en voorkomen beter dan genezen

Ja inderdaad, cliché ten top.

Tegenwoordig wordt de kwaliteit van fysiotherapie inzichtelijk gemaakt op zorg reviewplatforms. Op dit moment heeft onze praktijk een 9,8 op Zorgkaart en een 8,9 op Qualiview. Daarmee zitten we boven het gemiddelde en daar zijn we trots op. We willen ons zelf niet op de borst blijven slaan, maar het moet ook echt even vermeld: We zijn een ‘PlusPraktijk’. Een status die kwaliteit, specialisatie en klantgerichtheid garandeert en aan hoge eisen moet voldoen.

Maar wie nu denkt dat we achterover gaan leunen, heeft het mis. We blijven met plezier werken aan uw gezondheid (en ja, ook aan onze goede naam natuurlijk)

 

Gratis kennismakingsmassage*

Wat het voorkomen van klachten betreft. U bent van harte welkom voor een ontspannende (stoel)massage. Of misschien wilt u uw harde werkers daar eens op trakteren? Vraag gerust naar onze verschillende concepten om uw medewerkers gezond aan het werk te houden. Ter kennismaking kunt u nu gebruik maken van een gratis massage.

Dat is hoe wij het verschil maken in ’t Gooi. Geen geheim, maar altijd eerlijk en vol passie.

*per bedrijf 1 massage en vol=vol

 

Neem contact met ons op via info@paulklaver.nl of via ons algemene nummer 035-800 99 88

Graag tot ziens!

 

Patiëntbeoordelingen

Klanten beoordelen deze locatie gemiddeld met een 5/5 Gebaseerd op beoordelingen