Welkom bij Paul Klaver fysiotherapie, de beste fysiotherapeut van Hilversum.

Afspraak maken

Fysiotherapie is voor iedereen!
Fysiotherapie is voor iedereen die lichamelijke klachten heeft.  Denk aan spieren, banden, gewrichten en zenuwen. Fysiotherapie zorgt ervoor dat deze klachten minder worden en in sommige gevallen zelfs helemaal verdwijnen.

Paul Klaver helpt u bij deze lichamelijke klachten. Naast reguliere fysiotherapie bieden wij ook andere specialismen aan.

Uw eerste bezoek
Bij uw eerste bezoek doen wij altijd eerst een lichamelijk onderzoek. Hierna bepaalt de fysiotherapeut welke behandeling(en) het beste bij uw klacht passen. Samen met u maken we vervolgens een persoonlijk behandelplan en werken we samen aan uw herstel.  

Waarom Paul Klaver?
Met 35 jaar ervaring weten wij snel een diagnose te stellen en weten wij vaak direct welke behandelingen u gaan helpen. Bij onze praktijk heeft elke fysiotherapeut ook zijn of haar eigen specialisme. Wij kunnen daarom snel schakelen mocht reguliere fysiotherapie niet voldoende zijn. Dit zorgt ervoor dat wij u de vakkundige hulp kunnen bieden die u nodig heeft.

  • Hoogopgeleide fysiotherapeuten
  • Veel specialisten onder 1 dak
  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Altijd een persoonlijk behandelplan
  • Contracten met alle zorgverzekeraars
  • Geen wachtlijst
  • Gratis en voldoende parkeergelegenheid

Gratis inloopspreekuur
Elke maandag van 15:00-16:00 hebben wij het inloopspreekuur. U kunt dan gewoon binnenlopen zonder afspraak. Tijdens dit uur bent uw welkom met al uw vragen. Dit is geheel gratis.

Pluspraktijk
Al jaren mogen wij ons met trots “PlusPraktijk” noemen. Deze status staat garant voor kwaliteit, specialisatie en klantgerichtheid.

Corona
Uiteraard nemen wij alle RIVM maatregelen te allen tijde in acht.

Kom vandaag nog langs!
Wij zitten in het mediapark van Hilversum. Goed bereikbaar en voldoende gratis parkeergelegenheid. Bel ons vandaag nog. U kunt in de meeste gevallen snel terecht. Een afspraak maken kan snel en gemakkelijk. Klik op “Afspraak maken” en laat een bericht achter. Wij nemen dan contact met u op. U mag uiteraard ook zelf bellen en direct een afspraak inplannen. 

Afspraak maken

Paul Klaver en collega’s verwelkomen u graag

  • paul en sjoerd

Patientbeoordelingen

Klanten beoordelen deze locatie gemiddeld met een 4.7/5 Laatste beoordelingen

algemeen

5/5

Vriendelijk, geruststellend, kundig. zeer patiënt gericht en begripvol bij spoedklachten. altijd ruimte om geholpen te worden Google 16-3-2021

16/03/2021

J.S Bussum

5/5

Al jaren is Paul Klaver de fysiotherapeut voor onze familie. Kundig, goede analyses, en heel belangrijk; als het over is dan wordt het aantal behandelingen niet ‘gerekt’. Ik kan Paul Klaver physiotherapie van harte aanbevelen!

12/03/2021

Algemeen

5/5

Ik kom al jaren bij Paul klaver en zijn collega's. Ze hebben me inmiddels voor allerlei zaken behandeld. Blessures door valpartijen, ouwe blessures, nekklachten van werk etc, Ik ervaar de behandelingen als zeer kundig en professioneel. Van alle markten thuis. Je bent er letterlijk en figuurlijk in zeer goeie handen!

06/03/2021