• Fysiotherapie Entree Hilversum Mediapark
  • Fysiotherapie Kamer Hilversum Mediapark
  • Fysiotherapie Schilderij Hilversum Mediapark
  • Fysiotherapie Tafel Hilversum Mediapark
  • Fysiotherapie Wacthkamer Hilversum Mediapark

Hilversum - Mediapark

Deze vestiging bevindt zich op het Mediapark tussen het gebouw van Omroep Max en kinderopvang Villa Kakelbont.

Acute ondersteuning

Naast de uitgebreide fysiotherapeutische zorg kunnen wij ook acute hulp verlenen, in de praktijk of op locatie. Gebruik hiervoor het speciale telefoonnummer: 035 - 800 99 88.

Voordelige fysiotherapie voor werknemers en werkgevers

strippenkaartChronische aandoeningen vormen de voornaamste redenen voor ziekteverzuim. Aangezien 69% van deze aandoeningen lichamelijke klachten betreft, kan snelle behandeling de duur van het ziekteverzuim verkorten. Tevens kan behandeling een preventief karakter hebben. Steeds meer mensen zijn niet of onvoldoende aanvullend verzekerd en dat aantal groeit, aangezien de kosten van de verzekeringen blijven stijgen. De kans wordt dan ook steeds groter dat werknemers fysieke klachten niet laten behandelen en dus vaker zullen verzuimen. Om uw werknemers gezond aan het werk te laten blijven, hebben wij een nieuw en uniek concept ontwikkeld met direct resultaat: 

De Fysiostrippenkaart van Paul Klaver

Dit is een pakket wat bestaat uit fysiotherapiebehandelingen die u vooruit kunt inkopen tegen een gereduceerd tarief, waarbij u zelf bepaalt wanneer en door wie deze behandelingen worden gebruikt. Wij zorgen ervoor dat de medewerker binnen 24 uur door een van onze fysiotherapeuten wordt gezien én behandeld. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat uw werknemers snel herstellen en het verzuim en de bijhorende kosten tot een minimum beperkt worden.

Patiëntbeoordelingen

Klanten beoordelen deze locatie gemiddeld met een 5/5 Gebaseerd op beoordelingen