We zijn weer geopend!

02 mei 2020

 

Afgelopen donderdag kregen wij als praktijk groen licht om de fysiotherapeutische zorg stapsgewijs op te schalen. Eindelijk! Wat hébben we daar met z'n allen naar uitgekeken!

Paul Klaver Fysiotherapie is dus weer geopend voor behandelingen.

Dat is nog eens goed nieuws!  

Wij doen niets liever dan u weer op weg helpen, dat is ons vak. En gelukkig kan dat nu weer.

 Uiteraard hebben we de noodzakelijke maatregelen getroffen, zodat we de behandelingen op een verantwoorde en veilige wijze kunnen hervatten. Dit doen we aan de hand van een door het RIVM en branchevereniging KNGF (Koninklijk Nederlandse Genootschap Fysiotherapie) goedgekeurd protocol. Voor uw en onze veiligheid.

Bel, mail of chat gerust voor een afspraak (behandeling ook mogelijk in de avond of in het weekend). Wij zullen de noodzakelijke therapievorm en eventuele persoonlijke beschermingsmiddelen inzetten om uw klachten zo snel mogelijk te verhelpen of te verminderen.

 

 

Heeft u Corona / COVID 19 gehad en heeft u klachten als gevolg van dit ingrijpende virus?

Het team van Paul Klaver Fysiotherapie staat voor u klaar!
We horen veel berichten over de restklachten van Corona. Hierbij komen longproblemen, vermoeidheid, gewrichts- en spierklachten, verlies van conditie en kracht en psychische problemen veel voor. We vinden het vervelend als u met deze klachten te maken heeft en zouden graag onze specialisten op het gebied van longrevalidatie, geriatrie, sport en leefstijl inzetten.

Vanzelfsprekend gaat de wereldwijde aandacht op dit moment uit naar de ziekenhuizen, artsen en verpleegkundigen, maar mensen die thuis hersteld zijn of weer thuis zijn na ziekenhuisopname moeten ook weer verder. Vanuit Fysiotherapie Nederland volgen wij de nieuwste ontwikkelingen en adviezen en deze passen we direct toe in de behandelingen en trainingen. Op deze manier helpen we u graag weer op weg.

Wat kan Paul Klaver Fysiotherapie u bieden?

Een uitgebreide training voor Corona-revalidanten.
Hierbij kijken we naar uw actuele klachtenbeeld en naar uw situatie voorafgaand aan de besmetting. We proberen samen met u een plan met doelen op te stellen. We meten op moment van intake uw huidige kracht en conditie en evalueren dit tijdens het traject. Tijdens de training zijn er verschillende mogelijkheden, die op uw behoefte worden afgestemd:

Mogelijkheden voor corona-revalidatie in onze praktijk:

 • Training in onze fitnessruimte waar de nodige hulpmiddelen (cardio / kracht / saturatiemeter) aanwezig zijn
 • Ademhalingstraining: technieken om slijm op te hoesten
 • Ademhalingsadviezen tijdens training.
 • Buitentraining
 • Pilates / Yoga
 • Opbouwschema om terug naar werkzaamheden te trainen.
 • Fysiotherapeutische zorg voor pijnklachten, stijve spieren of gewrichten.
 • Informatie over herstel belemmerende of bevorderende factoren zoals hersteltijd, slaap, voeding.
 • Nazorg om ook na revalidatie fit en gezond te blijven!

Mogelijkheden voor revalidatie op afstand:

 • Bellen, videobellen, trainingsoefeningen voor thuis (via de app Physitrack of op papier)
 • Buitentraining
 • Pilates/Yoga
 • Opbouwschema om terug naar werkzaamheden te trainen.

Ook kunnen wij ons voorstellen dat andere betrokkenen zoals partners, familieleden, of kennissen in deze tijd extra belast zijn. Ook voor hen staan wij vanzelfsprekend klaar. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor samen revalideren en aansterken, wat training leuker en effectiever maakt!

 

 

 

Coronavirus (COVID-19) update 24-03-2020

Bij Paul Klaver Fysiotherapie kunt u nog steeds, zij het in aangepaste vorm, terecht voor fysiotherapie.

Wij zijn u graag van dienst middels video-, en of telefonisch consult. 

Uw therapeut beoordeelt uw hulpvraag telefonisch. Indien het om medische redenen niet verstandig is om de behandeling uit te stellen, gaan we in overleg met de verwijzer en bieden we u een passende oplossing, waarbij we de richtlijnen van de KNGF, RIVM en GGD uiteraard volgen.  

 

 

 

 

 

 

 

 


« terug naar het nieuwsoverzicht