• eikenrodeachterzijde1groot2
  • eikenrodevoorzijde1groot uitsnede
  • Jachtzaal chesterfieldsgroot

Loosdrecht - Eikenrode

Paul Klaver Fysiotherapie gaat de fysiotherapie verzorgen in Residence Eikenrode in Loosdrecht.

Over Residence Eikenrode

Daar waar de reguliere zorg zich richt op "cure, care en financiën" richt Eikenrode zich op uw "geluk". Het concept is gebaseerd op het succesvolle concept dat door Prof. Dr. Hans Becker van de stichting Humanitas te Rotterdam is ontwikkeld. Dankzij hem leven er duizenden mensen in gelukkige omstandigheden, ondanks de beperkingen die zich tijdens het proces van ouder worden soms te nadrukkelijk openbaren.

Het concept is aantoonbaar succesvol en wordt over de hele wereld als voorbeeld van wonen voor ouderen gezien. Het vormt de basis voor het welzijn en geluk van de bewoners en de kwaliteit van hun leven Golden Years Eikenrode biedt 'het wonen van de toekomst' waarin comfort gecombineerd wordt persoonlijke aandacht, zorg, geborgenheid en veiligheid.

Zorg

Het door Golden Years Eikenrode toegepaste woon- en zorgconcept zal de zorgvraag beperken. Bewoners eten gezond, blijven actief en zijn gelukkig. Toch zullen onze bewoners aan een professionele zorg ondersteuning behoefte hebben. Zo begeleiden wij dementie (Alzheimer), de ziekte van Parkinson en andere ouderdoms- aandoeningen. Wij sluiten met onze bewoners een zorg overeenkomst op maat. We onderscheiden ons door persoonlijke aandacht, en bieden alle zorg+ van het reguliere aanbod. Op Golden Years Eikenrode woont men zelfstandig en ontvangt men dezelfde basis zorg zoals bij thuiszorg of in een reguliere instelling. Op Golden Years Eikenrode wordt deze zorg echter door de eigen staf verleend zodat deze in principe altijd door dezelfde hulp gebeurt. Heel plezierig qua privacy en intimiteit maar ook sociaal prettig.

Meer informatie

Lees meer over Residence Eikenrode op de website www.eikenrode.com