Recente nieuwsberichten

Bekijk hieronder het nieuwsarchief van Paul Klaver Fysiotherapie.

Trotse sponsor van Vrijwilligersauto 't Gooi

05 april 2017

Met onze bijdrage kunnen vrijwilligers deze auto gebruiken voor het rondrijden van ouderen in 't Gooi.

Samenwerking Orthodirect

20 maart 2017

Wij zijn een samenwerking met Orthodirect gestart. Dr Tullner komt op de praktijk elke zes weken spreekuur houden, samen met een van onze fysiotherapeuten

Fysiotherapie Tennisvereniging Naarden

15 maart 2017

Onze praktijk gaat Tennisvereniging Naarden sponsoren. We houden sport-medisch spreekuur en zijn bij evenementen aanwezig voor advies en blessure behandeling.

Sanne is afgestudeerd kinderfysiotherapeute!

05 februari 2017

Sanne is afgestudeerd kinderfysiotherapeute! We zijn trots op haar!

Mindfulness binnen de fysiotherapie

05 januari 2017

Column: Het is gebleken dat mensen met chronische pijnklachten en stress gerelateerde klachten vaak in bepaalde patronen functioneren. Dit kan de klachten in stand houden of zelfs doen verergeren, maar door ontspannings- en meditatietechnieken doorbreken zij deze patronen. Wij kunnen u hiermee helpen. 

Beter slapen dagen (Bussum)

20 september 2016

Heeft u last ochtendstijfheid? Hoofdpijn? Nachtelijk zweten? Pijnlijke schouders? Tinteling in armen?
Kom dan van 11 t/m 15 oktober naar de BETER SLAPEN DAGEN bij Beddenspecialist Sleepwell in Bussum.

Hydrotherapie - Fysiotherapie in het water!

16 september 2016

Het 31˚ warme zwembad van Aquayara in Almere tussen de Vaarten biedt de mogelijkheid om de belastbaarheid van patiënten te verhogen voor wie dat "op het droge" niet goed mogelijk is.

Schoudercomplex; pijnlijke plek vaak niet bij de oorzaak

16 juni 2016

Column: Schouderklachten komen veel voor, bij jongere mensen vaak op basis van instabiliteit en bij ouderen vaak als gevolg van een bewegingsbeperking. 

Medical Taping een 24-uurs behandeling?

25 mei 2016

In tegenstelling tot de conventionele tapemethode, die vaak met niet rekbaar materiaal het doel heeft een gewricht te stabiliseren middels het beperken van de bewegelijkheid, bereikt deze tapemethode juist een “vergroting van de mobiliteit” door functieverbetering: Activeren in plaats van fixeren met daarbij behoud van de volledige functionaliteit van de spieren. 

Rugpijn te lijf

24 mei 2016

Sinds enige tijd biedt Groepspraktijk Paul Klaver het Rug Revalidatieprogramma, gericht op blijvend herstel door functionele trainingen en het vergroten van de kennis over veilig ruggebruik bij onder andere tillen. Het hoe en waarom van de juiste houding bij zitten en staan komt hier ook uitgebreid aan bod.