Recente nieuwsberichten

Bekijk hieronder het nieuwsarchief van Paul Klaver Fysiotherapie.

De strippenkaart is weer terug!

24 november 2014

Voordelige fysiotherapie voor werknemers met zeer gunstige voorwaar den voor de werkgever. Voor onvoldoende of niet aanvullend verzekerden

Uw zorgverzekering in 2015

19 november 2014

Deze maand ontvangt u het polisvoorstel voor 2015. Wees kritisch en kijk de komende tijd eens grondig naar uw aanvullende polis als u niet onverwachts voor hoge ziektekosten wil komen te staan.

Medical Taping een 24uurs behandeling?

07 november 2014

In tegenstelling tot de conventionele tapemethode, die vaak met niet rekbaar materiaal het doel heeft een gewricht te stabiliseren middels het beperken van de bewegelijkheid, bereikt deze tapemethode juist een “vergroting van de mobiliteit” door functieverbetering:  Activeren in plaats van fixeren met daarbij behoud van de volledige functionaliteit van de spieren.

“Ik ben nog nooit bij een fysiotherapeut geweest…”

08 oktober 2014

Wij horen regelmatig van nieuwe patienten dat zij nog nooit eerder bij een fysiotherapeut zijn geweest, maar wel al jaren met klachten lopen. Blijkbaar is het nog steeds niet bekend wat fysiotherapie kan betekenen voor uw klachten. Vandaar dat wij onze deuren vrijblijvend een week lang open stellen voor geïnteresseerden.

De tablet, flexibel werken met een stijve nek?

06 oktober 2014

column: De tablet pc is ontworpen om altijd en overal te kunnen gebruiken gedurende korte periodes. Bij langdurig gebruik gelden ergonomische richtlijnen voor een betere houding, productiviteit en leesbaarheid.

Stresscounseling op het Mediapark

13 mei 2014

In onze praktijk op het Mediapark in Hilversum bieden we per 1 juni Stresscounseling aan.

Fysiotherapie Paul Klaver sluit zich aan bij SlaapFysio

09 april 2014

PERSBERICHT: Inzicht in slaapgedrag als oplossing voor fysieke ongemakken

Primaire schouderklacht, of meer?

06 januari 2014

column: De schouder is een soepel gewricht en bestaat uit een kleine kom en een relatief grote kop zodat grote bewegingsuitslagen mogelijk worden.

Hoofdpijn, oorpijn en duizeligheid “aan de kaak stellen”

03 december 2013

column: De gespecialeerde fysio/manueeltherapeut kan samen met u werken aan het herstellen of optimaliseren van de functie van het kauwstelsel. 

Vergoeding fysiotherapie 2014

22 november 2013

Zorg ervoor dat u ook in 2014 voldoende dekking heeft bij uw zorgverzekering. Wilt u weten welke vergoedingen er per verzekeraar worden gegeven? Hieronder vindt u het complete overzicht.