Recente nieuwsberichten

Bekijk hieronder het nieuwsarchief van Paul Klaver Fysiotherapie.

Zorgverzekering: Vergoeding fysiotherapie 2016

27 november 2015

De vergoedingen en premies voor fysiotherapie in 2016 zijn bekend gemaakt door alle zorgverzekeraars. In totaal zijn er voor volgend jaar 10 zorgpolissen waarbij fysiotherapie voor de volle 100 procent wordt vergoed.

Online producten bestellen via Paul Klaver Fysiotherapie

15 april 2015

Via de webshop van Paul Klaver Fysiotherapie is het nu mogelijk om zelf fysiotherapie producten te bestellen, en deze thuis te laten bezorgen. Bestel zelf uw brace, verbandmiddelen en oefenmaterialen via de webshop.

Dat is onhandig!!!

03 april 2015

Column: Waarom laat Pietje steeds zijn beker uit zijn handen vallen? Waarom kan Marietje niet gewoon klimmen en klauteren met gym? Waarom lukt het  Mohammed niet te leren schrijven? En waarom leert Jet niet fietsen? 

Ouderenzorg fysiotherapie

16 maart 2015

Dennis Karssenberg is sindskort innovatiedeskundige van de praktijk.

Hij zet zich in voor ouderenzorgfysiotherapie in Naarden-Bussum-Wijdemeren-Hilversum en Almere.

Hij heeft op veel niveau's contact gelegd om de ouderenzorg fysiotherapie gestalte te doen krijgen. Meer info volgt spoedig!

Kinderfysiotherapie in Wijdemeren

16 maart 2015

Rick heeft contact gelegd met verschillende scholen, kinderdagverblijven en GGD's om de kinderfysiotherapie in Hilversum en Wijdemeren op de kaart te zetten.

Strippenkaart

16 maart 2015

De Fysiostrippenkaart wordt goed ontvangen bij bedrijven op het Mediapark.

Een aantal grote werkgevers heeft al interesse getoond.

Zie op www.fysiotherapiestrippenkaart.nl voor alle ins en outs.

Het Schoudercomplex ontrafeld

09 maart 2015

column: De jaarlijkse prevalentie van schouderpijn in de Nederlandse bevolking is 31%, schouderklachten komen dus veel voor, bij jongere mensen vaak op basis van instabiliteit en bij ouderen vaak als gevolg van een bewegingsbeperking.

De strippenkaart is weer terug!

24 november 2014

Voordelige fysiotherapie voor werknemers met zeer gunstige voorwaar den voor de werkgever. Voor onvoldoende of niet aanvullend verzekerden

Uw zorgverzekering in 2015

19 november 2014

Deze maand ontvangt u het polisvoorstel voor 2015. Wees kritisch en kijk de komende tijd eens grondig naar uw aanvullende polis als u niet onverwachts voor hoge ziektekosten wil komen te staan.

Medical Taping een 24uurs behandeling?

07 november 2014

In tegenstelling tot de conventionele tapemethode, die vaak met niet rekbaar materiaal het doel heeft een gewricht te stabiliseren middels het beperken van de bewegelijkheid, bereikt deze tapemethode juist een “vergroting van de mobiliteit” door functieverbetering:  Activeren in plaats van fixeren met daarbij behoud van de volledige functionaliteit van de spieren.