• pk naarden 17

FysioFitness: medisch verantwoorde trainingen

In onze praktijk kunt u onder begeleiding van één van onze fysiotherapeuten aan uw gezondheid en conditie werken. Wij verzorgen hiervoor medische trainingen.

De medische training is bedoeld voor een ieder die zijn algehele fitheid op peil wil houden of verhogen en al dan niet met lichamelijke beperkingen verantwoord wil sporten, of verder willen revalideren na een blessure. De trainingen die wij voor u verzorgen zijn erop gericht uw belastbaarheidsniveau te verhogen door onder meer training van kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen.

Bij nieuwe deelnemers vindt er eerst een intake plaats waarbij het gezondheidsverleden wordt besproken en een aantal testen wordt uitgevoerd; waaronder bepaling van het vetpercentage en het meten van de bloeddruk om een indruk te krijgen van de algehele fitheid.

Vervolgens wordt een individueel trainingsprogramma voor u samengesteld waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen, doelen en fysieke mogelijkheden. Regelmatig zal dit met u worden geëvalueerd en zo nodig worden aangepast en bijgesteld. Hierdoor is een verantwoorde manier van sporten gewaarborgd en blijft het voor u een uitdaging.

Wat kunt u verwachten?

  • Trainingen in kleine groepen (max. 6-7 personen)
  • Een "veilige" omgeving zonder grote spiegelende wanden
  • Persoonlijke begeleiding
  • Trainen op maat in een gezellige sfeer
  • Trainingstijden overdag en 's avonds


Elke locatie heeft zijn eigen specifieke trainingsfaciliteiten.

Probeer het uit!

Benieuwd naar deze speciale fitness? Doe mee met een proefles! U zult versteld staan van het effect. Neem contact op voor een afspraak: 035 – 6950422 / info@paulklaver.nl. Of gebruik het contactformulier.